Få en serviceaftale


Ønsker du at outsource administration eller vedligeholdelse af din hjemmeside eller din Azure-hosting, tilbyder Firmasite at varetage dette for dig.

Har du en kommende kampagne på din hjemmeside og forventer meget trafik? Så kan vi sikre, at din hjemmeside har de rette serverkræfter i perioden med en Azure-serviceaftale.

På samme måde kan vi hjælpe dig med opdateringen af hjemmesidens tekster, billeder og lignende.

Serviceaftale illustration

Serviceaftaler

Eksempel

Hjemmeside

Ønsker du ikke selv at vedligeholde din hjemmeside, kan vi klare dette for dig. Et eksempel kunne være, at du ønsker noget tekst ændret: Så skal du blot sende de nye tekster og evt. billeder, så opdaterer vi hjemmesiden for dig og sikrer, at alt ser godt ud på alle enheder som f.eks. mobil, tablet og pc.

Eksempel

Azure

Firmasite varetager administration og konfigurering af din Azure-løsning i forbindelse med ændringer, f.eks. i perioder hvor du har valgt, at der skal mere serverkraft til siden, da du forventer mere trafik end normalt og gerne vil give dine besøgende den bedst mulige oplevelse. Hvis du har valgt en opgradering, klarer vi alt det tekniske for dig.

Serviceaftale priser

Alle vores serviceaftalepriser afregnes pr. minut, så du betaler kun for den tid, vi bruger. Du betaler altså ikke et fast beløb om måneden, hvilket er en stor fordel i perioder, hvor der ikke er behov for serviceaftalen, fordi du ikke har nogen ændringer. Inden hver ændrings påbegyndelse vil du få et uforpligtende tilbud på, hvor meget tid vi skal bruge på at lave den ønskede ændring.

Serviceaftalerne afregnes pr. minut og starter fra 6,25 kr.

For at få adgang til at benytte vores serviceaftaler skal du betale et årligt standby-gebyr på 250 kr.

Kontakt os for at få en serviceaftale til din Firmasite-løsning.

Få en serviceaftale