Hosting af hjemmeside


Skal du have hosting til din nye hjemmeside, anbefaler vi Microsoft Azure-hosting.
Det fungerer meget simpelt, og du betaler kun for det, du bruger.

“ Det er meget fint, men hvad koster det så? „

Azure-hosting starter fra 192,- kr. pr. måned inkl. 2 GB database og 10 GB diskplads, hvis din hjemmeside har besøgende 24 timer i døgnet. Hvis der ikke er besøgende alle 24 timer, falder den månedlige ydelse, da der er afregning pr. minut. Derudover er der heller ikke opstartsgebyr eller opsigelsesvarsel.

Hosting illustration

Fordelen ved Azure er også, at løsningen er skalerbar. Hvis din hjemmeside får mere og mere trafik eller hvis du vil performe godt i visse dele af udlandet, kan du nemt og enkelt opgradere din løsning indenfor få minutter. Igen er der hverken opstarts- eller opsigelsesgebyr, og du betaler kun for den periode, hvor du skalerer op. Dette kan automatiseres eller planlægges frem i tiden.

Alle priser anvist af Azure er med udgangspunkt i, at hjemmesiden har besøgende hele tiden, dvs. 744 timer på en måned, så det er altså det maksimale beløb, du kommer til at betale. Du kan finde priser på Microsoft Azure-produkter her https://azure.microsoft.com/da-dk/pricing/

Eksempel

Priseksempel på Azure-hosting


Hosting-prisen for en typisk hjemmeside for en mindre virksomhed, som har besøgende på hjemmesiden i tidsrammen kl. 08:00-22:00, vil være:

112,- kr. pr. måned

Maksimalt beløb er 192,- kr. pr. måned, og dækker over, at der er besøgende på hjemmesiden i alle døgnets 24 timer

Priserne er inkl. 2 GB database og 10 GB diskplads.

* Priser er ekskl. moms. ** Bemærk: Azure-hosting er ikke et krav, når du køber en af vores hjemmesideløsninger, men det er fordelagtigt, hvis du har langsigtede planer med din hjemmeside eller har skiftende trafikbelastning. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

Alternativ hosting


Andre og endnu billigere hostingfirmaer som one.com, unoeuro.com, web10.dk og lignende er også udmærkede. Det afgørende er dine ambitioner for hjemmesiden og hvor meget trafik den vil tiltrække. En løsning fra f.eks. unoeuro.com til ca. 500,- kr. årligt er udmærket til mindre hjemmesider, men ikke til en webshop med mange besøgende og handlende.

Webhotel
Webhoteller fra de nævnte udbydere tidligere er okay indtil hvis din hjemmeside begynder at få meget trafik, og de krafter du har tilrådighed hos den pågældende udbyder ikke dækker dine behov. Med et webhotel kan du ikke blot skalere din løsning, og betale lidt ekstra for at få en hjemmeside der igen matcher dine behov, det kan du med Azure.

Server
Du kan vælge at opgradere dit webhotel til en dedikeret server eller VPS (Virtuel Private Server). Her får du en masse kræfter i den nye server, men du skal først undersøge, om du har brug for alle kræfterne eller om du kommer til at betale for mere, end du bruger. Det samme gælder for en server sat op som et webhotel, idet de kommer med et fastsat antal kræfter.

Hvem administrerer min hjemmeside?


Har du ikke selv en IT-ansvarlig i din virksomhed eller ønsker du at outsource dine hjemmesideændringer eller Azure-hosting, så kan Firmasite varetage dette for dig.

Læs mere om serviceaftaler