Hjælp til webshop


Ønsker du hjælp til at få din webshop op at køre, deriblandt at få en internet-handelsaftale hos NETS? Så kan Firmasite hjælpe dig gennem forløbet.

Webshop illustration

Hjælp til NETS aftale


At få en internet-handelsaftale hos NETS kan for nogle være en omstændelig omgang, der blandt andet omfatter at sikre, at dine handelsbetingelser opfylder NETS’ krav, så du får din webshop godkendt hurtigst muligt.

Det tager som udgangspunkt minimum 1 måned at få en webshop godkendt hos NETS, ofte lidt mere. For at kunne sende en webshop til godkendelse hos NETS skal den betegnes som 'færdig', det vil sige, at den skal indeholde handelsbetingelser, betalingsforløbet samt et udvalg af de varer eller ydelser du ønsker at sælge.

Betalingsvinduet også kaldet 'betalings-gateway' fås hos en tredjepart som f.eks. epay.dk – det er dem, som leverer betalingsvinduet, hvor kunden indtaster sine kreditkortoplysninger og betaler for de varer/ydelser, de køber på din hjemmeside. At få en aftale hos en af betalingsudbyderne er dog meget enkelt og sker indenfor få dage udenom NETS. NETS kræver ved oprettelse, at du oplyser, hvem du har valgt som betalingsudbyder, og denne skal derfor være opsat, for at hjemmesiden kan godkendes af NETS.

Da internet-handelsaftalen hos NETS registreres til din virksomhed, kan vi ikke gøre det hele, men vi kan gøre meget af arbejdet for dig og tage det meste af dialogen og vejlede dig i, hvordan du gør din del.

Få oprettet dine vare


Ønsker du ikke selv at lægge varer i din webshop, og vil du gerne have en færdig shop med alle varer lagt ind, handelsbetingelser etc., så kan Firmasite klare dette for dig.

Alt efter antal af varer finder vi en fair pris til dig, såfremt du leverer de fornødne billeder og tekster eller henviser os til et varekatalog, hvor vi kan finde disse.

Vi opretter gerne op til 10 varer for dig med billeder og tekster, såfremt du leverer billeder og tekster til os – så har du et udgangspunkt og derfra kan oprette yderligere.

Firmasite har også en række videoguider til, hvordan du benytter de mest gængse funktioner, så som at oprette flere varer, tjekke nye ordrer m.m. – du finder dem under 'videoguider' i Mit firmasite.